Ontdek hier jouw top job!

Schoterkwartier, Haarlem

FEK Metaal is gekozen als partner voor het indrukwekkende project Schoterkwartier in Haarlem. Tijdens het intensieve voortraject met BAM Wonen, Arons en Gelauff Architecten, AM Gebiedsontwikkeling en alle partners zijn er projectspecifieke oplossingen gecreëerd.
Belangrijk hierbij was de wens om glazen balustrades op een goede manier te combineren met balkonbeglazing, die enerzijds geluidswerend is en anderzijds te openen moet zijn voor voldoende ventilatie. Dit om te voldoen aan de gestelde geluids- en ventilatie-eisen.

Zowel de glazen balustrades als de balkonbeglazing produceert, levert en monteert FEK Metaal zelf voor dit project. Dit is een pré voor onze klant in verband met de detailafstemming en de garanties die verstrekt moeten worden. Met onze balkonbeglazing, het schuif- / draaisysteem, hebben we de oplossing in handen om te voldoen aan alle geluidseisen die gesteld worden aan binnenstedelijke projecten in Nederland.

We zijn benieuwd naar het eindresultaat wat zichtbaar zal zijn in 2026 als het project wordt opgeleverd! hashtag#GEBUNDELDEKRACHTEN